Återvändaren

Med lite luckor i dina Nyköpingskunskaper kan man uppfatta dig som en återvändare – som om du varit iväg från Nyköping ett tag och kanske inte har koll på precis allt. Vi är så klart superstolta över att du valt att vända tillbaka. Och luckorna i kunskap är superenkla att fylla på.

Dela ditt resultat på Facebook

Vår senaste stolthet

Bege dig till Sörmlands Museum. Museet är vår senaste stolthet, ett helt nybyggt museum som dessutom valdes till Sveriges Museum 2020. Här hittar du både utställningar i aktuella samhällsfrågor men det är även platsen där du fräschar upp din kunskap om Nyköpings historia.

En äventyrlig plats

Visst blir man hemmablind och längtar bort till något nytt och spännande ibland –  men det finns väl ändå ingen bättre känsla än att komma hem igen! På Nyköpingsguiden har vi samlat aktiviteterna som får adrenalinet att pumpa! Nu kan du stanna här för gott.

Och du,

För att du ska kunna guida andra i staden och visa upp det du verkligen gillar vill vi också tipsa dig om vår ambassadörs-sida på Nyköpingsguiden Här kan du lära dig mer och vässa ditt ambassadörskap ytterligare.